About Us

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε εκδηλώσεις από το μηδέν. Ακούμε την ιδέα σας, αναλύουμε όλες τις παραμέτρους που μας δίνετε και αφού βρούμε το θέμα που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση, ακολουθούμε πιστά το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του project σας. Η επιτυχία της εκδήλωσης και το δικό σας χαμόγελο είναι οι μόνιμοι στόχοι μας! 

Το όνομα RockPaperScissors προκύπτει από την πέτρα όπου έχει το χαρακτηριστικό της δύναμης και του συμπαγούς. Έτσι και εμείς έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε δυνατές ομάδες από συνεργάτες επιλεγμένους με τους οποίους έχουμε κοινό στόχο, την επιτυχία των projects που αναλαμβάνουμε. Η δημιουργικότητα και η οργανωτικότητά μας αποτυπώνονται στο χαρτί. Όσο απαιτητική κι αν είναι η εκδήλωση έχουμε μάθει να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε το ψαλίδι ως ένα από τα βασικά μας εργαλεία για να “ψαλιδίζουμε” το άγχος σας αλλά και το budget, αφού είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα του οικονομικού προγραμματισμού και στόχος μας είναι πάντα οι “value for money” υπηρεσίες. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το Puzzle…RockPaperScissors. ΠέτραΨαλίδιΧαρτί, μια ωραία παιδική ανάμνηση μπορεί να γίνει σήμερα στον κόσμο των «μεγάλων» η έναρξη για μια νέα φιλία και συνεργασία. Να σας συστηθώ…

 

1Z3B5019

Είμαι η Έλενα Χαβιάρα. Είμαι σύζυγος, μαμά της Δάφνης, blogger (περάστε μια βόλτα από το chichipiru.gr) και κολλημένη με το Internet -όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά! To web είναι το πάθος μου και με τα χρόνια το έχω μετατρέψει σε απαραίτητο εργαλείο δουλειάς! Εχω ακατάπαυστη όρεξη για ταξίδια, καλά βιβλία, τη μόδα, το design και τις έξυπνες συζητήσεις! Η ενθουσιώδης και πρόσχαρη προσωπικότητά μου είναι νομίζω αυτή που προκαλεί κάποιον να θέλει να μάθει περισσότερα για εμένα.  Το πτυχίο μου στο marketing, ένα MBA αλλά και η εργασία μου για κάτι παραπάνω από μία δεκαετία στον εκδοτικό χώρο, μου πρόσφεραν τόσο την εμπειρία σε εκδηλώσεις και events αλλά και τα απαραίτητα στοιχεία οργάνωσης και Project management που απαιτούνται για το επάγγελμα αυτό. Από το 2010 επέτρεψα στην ρομαντική μου πλευρά να ασχοληθεί με αυτό που ονειρευόταν και έτσι δημιούργησα το γραφείο που προσφέρει ό,τι το RockPaperScissors, event design & management. Στις υπηρεσίες σας!

 

1/9/2014

Νιώθωντας την αποδοχή γι αυτό που κάνω, θεώρησα σωστό να έχω δίπλα μου ένα σύμμαχο στην τρέλα και συγκάτοικο στην δημιουργία υπέροχων εκδηλώσεων. Τα βήματά μας ήταν παράλληλα μπορεί κάποιος να πει και μοιραίο να συναντηθούν τελικά και οι δρόμοι μας. Να σας συστήσω την Παρασκευή…

 

1Z3B5041

Η Παρασκευή Κουρτίδου έχει πτυχίο της Φιλοσοφικής, και έχει κάνει  σπουδές στη θεατρολογία και  στην ιστορία τέχνης στο Παρίσι, όπου έζησε συνολικά 6 χρόνια. Η φιλοσοφία  επηρέασε τις επαγγελματικές της επιλογές που για εκείνη ευτυχώς εξαρχής ήταν  ξεκάθαρο, ότι θα πρέπει να είχαν σχέση με τον άνθρωπο και τις χαρούμενες στιγμές του. Πιστεύει ότι ο κόσμος είναι ξέχειλος από ωραία πράγματα και η δουλειά του event designer είναι να τα αποκαλύπτει και να τα μετατρέπει σε ωραίες στιγμές.  Ασχολείται με αυτό από το 2000, ως υπεύθυνη εκδηλώσεων σε διάφορους χώρους, σε εταιρείες τροφοδοσίας, εστιατόρια αλλά και στο κομμάτι του event management από το 2008. Αγαπάει το interior design, ξετρελαίνεται με την ιαπωνική αρχιτεκτονική και διακόσμηση και είναι λάτρης του savoir faire. Έχει την εταιρεία Wecandoit for kids only από το 2011.

 

1Z3B5031

 

 

Ευχαριστούμε την Fiorello Photography για τα όμορφα πορτραίτα μας.

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes